Tehotná Jessica Alba v bikinách

pridal sugar 12.5.2011 o 20:53


Vždy premýšľam či fotkami odhalených, prudko tehotných žien nedvíham náladu a kadečo iné naším milým internetovým úchylom. Lebo to by som ešte mohla dopísať  “plus štvorročná dcérka Jessici Alba hore bez“, aby som uspokojila aj Spolok „milovníkov“ detí a cítila sa mizerne. Prosím, svoje čarovné prútiky si nechajte zastrčené v nohaviciach, čokoľvek ďalej uvidíte.

 

Jessice Alba tehotenstvo prospieva. Najmä v horných partiách.

 

Jessica Alba nám čoraz viac tehotnie a pripravuje sa na pôrod svojho druhého potomka. So svojou dcérkou Honor, ktorá je zrejme predurčená  na kariéru honorárnej konzulky, relaxovala na pláži v Mexiku.

Aj ja už mám Mexiko, ale na byte, ktorý sa začína meniť na kováčsku vyhňu. Nenávidím horúčavy v Bratislave, chce sa mi z nich plakať, ale nemám čím. Moje slzné kanáliky sú vyschnuté. A keď  niekedy zablúdim do električky, mám chuť si prebodnúť srdce kolíkom. Vo verejnej doprave v lete si môžete byť istí troma vecami: všetky miesta na strane, kde nesvieti slnko sú obsadené, sedačky sú kožené (akoby nestačilo, že na vás pečie cez okno, ešte sa vám musí zaživa škvariť zadnica) a niečo tu smrdí (toto sa mi nechce rozoberať).

V týchto mesiacoch, počas  ktorých sa nás nemilosrdné slnko  snaží ugrilovať rada utekám na rodný sever. V našom dome je tak príjemne, že nikto z členov mojej rodiny nevie naplno pochopiť aké náročné  je letovať v byte. Človek domový človeka panelového len ťažko pochopí. A naopak.

Nedajte sa upiecť, priatelia!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk