Ben Barnes a kamaráti

pridal dominique 14.5.2011 o 7:00


Tento mladý herec sa preslávil úlohou princa Kaspiana vo filme Narnia. Túži po žene, ktorá si dokáže užívať život, smiech, je sčítaná, má rad šport a v reštaurácii si neobjedná šalát.

Ben prišiel na svet 20. augusta 1981 v Londýne. Ako som už spomínala, preslávila ho rola princa Kaspiana, ale z tejto škatuľky sa dostal pomerne rýchlo. Nakrútil film Bigga than Ben, kde stvárnil ruského gangstra Cobakka a po boku Colina Firtha si zahral v dráme Dorian Gray. Tento rok sa objaví v komédii Killing Bono. Vo voľnom čase rád hrá kriket. Dokonca sa chcel stať profesionálom, ale nepohrdne ani tenisom či jazdou na bicykli.

Ben Barnes na priemiére Killing Bono

Ben…

Orlando Bloom (33) sa po Hollywoode preháňa na motorke. Popri natáčaní sa vďaka nej rýchlo dostane tam, kam potrebuje, a možno sa aj zbaví polovice paparazzov. Orlando je tento rok skutočne busy. Okrem manželky a synčeka sa usilovne venuje natáčaniu. Tento rok sa objaví v dobrodružnom filme Three Musketeers, akčnom Red Circle a v dráme Good Doctor, kde si zahrá mladého doktora túžiacom po rešpekte, či v komédii Fight for Your Right Revisited .

Tretí pán na obdiv je mladučký Brit Sam Claflin (24), ktorý svoju hereckú kariéru ešte len rozbieha. Zahral si už síce v nejakých pomerne neúspešných seriáloch, ale tento rok by mal zažiariť vo filme Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Piráti z Karibiku 4 – V neznámych vodách). Zahrá si aj rolu Snehulienkinho princa v snímke Snow White and the Huntsman. Snehulienka bude Kristen Stewart.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk