Julia Roberts a Tom Hanks spolu v novej komédii

pridal dominique 16.5.2011 o 9:00


Julia Roberts (43) a Tom Hanks (54) sa objavia v júnovom magazíne W. Najslávnejšia prostitútka sveta vyzerá krásne, aj keď si neviem pomôcť, vždy mi trošku pripomína kačicu, ale veľmi peknú kačicu. Tom je na fotkách tiež za fešáka, aj keď to pri svojej charizme hádam ani nepotrebuje. Je trošku zvláštne vidieť ho v módnom magazíne, ale je to také príjemné osvieženie.

Samozrejme, títo dvaja tam nie sú len tak náhodou, ale propagujú svoju novú komédiu Larry Crowne. Tom má hádam len skvelé filmy, takže si myslím, že jeho meno zaručuje kvalitu, a už sa neviem dočkať premiéry. Svetová premiéra je naplánovaná na 30. júna tohto roka.

Universal Pictures nám ponúka príbeh o chlapíkovi v strednom veku, ktorý príde o svoju dobre platenú prácu a zisťuje, že so svojim vzdelaním získa len podradné práce, a tak sa vracia so školských lavíc, aby začal odznova.

Toma uvidíme v blízkej budúcnosti v akčnom filme s Johnnym Deppom – Triple Frontier, v dráme Lost Symbol, so Sandrou Bullock sa objaví vo filme Extremely Loud and Incredibly Close a s Halle Berry v sci – fi filme Cloud Atlas. Julia si na budúci rok zahrá v dráme Snow White.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk