Katie Holmes a Suri: Smutné a nahnevané

pridal dominique 17.5.2011 o 10:00


Katie Holmes a Suri Cruise si užívali slnko, vodu a teplo v Miami. Teda v rámci možností. Katie mala na tvári po celý čas nervózny výraz a snažila sa kryť svoje telo pred otravnými paparazzmi. Suri by vyzerala v ružovučkých plavkách rozkošne, keby sa netvárila ako nasratý buldog po tom, čo sa jej nepodarilo rozotrieť krém na opaľovanie tak, ako si želala. Môže päťročnému dievčatku sršať z očí toľká zlosť?

Možno je nasratá kvôli tomu, že nevie, komu má veriť. Najprv si na pikoškách prečítala dohady o tehotenstve svojej mamy a v kútiku duše dúfala, že bude mať konečne kamaráta. Na druhý deň však mamin hovorca túto správu dementoval, a tak jej ostali len oči pre plač. Nádej vzplanula, keď magazín OK vyšiel s megatitulkou, že mama je tehotná, ale po splasnutí údajného bruška sa nádej vytratila.

Aj by som jej tehotenstvu uverila, keby nebola Katie údajne tehotná každý rok od narodenia Suri. Tom sa vyjadril, že ďalšie dieťa do sekty by bodlo, ale zatiaľ sa nedarí. Ich boh, či čo to majú, má iné úmysly. Aspoň zatiaľ.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk