Rupert Grint nevylučuje, že Harry Potter bude pokračovať

pridal sugar 20.5.2011 o 22:03


Rupert Grint (22) v najnovšom rozhovore prezradil, že by si rád zahral Rona v stredných rokoch. Nevylúčil teda, že J.K. Rowlingová napíše ďalší diel Harryho Pottera, hoci už dávno vyhlásila, že príbeh je uzavretý.

 

  A ty si čo urobil pre slovenský hip-hop?

 

Rupert Grint  sa v interview rozhovoril o finálnom Harrym Potterovi, ktorý sa chystá v lete do našich kín. Posledná klapka už padla a Rupert priznáva smútok a prázdnotu. Na život pred Harrym si vraj takmer vôbec nepamätá.

O tom, že s Ronom sú jedno a to isté:  , , Vôbec by som sa nesťažoval, keby vyšla ďalšia kniha a točil sa nový film. Vždy som bol veľký fanúšik kníh a za tie roky som sa natoľko pripútal k Ronovi, že sme sa navzájom zmiešali do jedného celku. Ale neviem ako to dopadne. Veľmi Rád by som si zahral Rona v stredných rokoch. Musíme počkať a uvidíme čo sa bude diať.“

O tom či sa zranil pri kaskadérskych kúskoch v poslednom Harrym Potterovi: , , Bolo to cool. Musel som veľa behať,   na čo však nie som veľmi zvyknutí. Vo filme je scéna, kedy bežím cez nádvorie a za pätami mám obrov a obrovské pavúky. Miloval som všetky kaskadérske kúsky vo filme, veď kedy zas budem mať šancu zažiť niečo podobné? Žiadne zranenie som našťastie neutrpel.“

O poslednej klapke: , , Harry Potter bol masívnou súčasťou môjho života. V podstate to bol celý môj život. Nemôžem si poriadne vybaviť môj život predtým. A to všetko v jeden deň skončilo, bolo to čudné. A áno, emotívne. Bolo mi smutno, zavládol pocit prázdnoty.“

 

Priznajme si to, Rupert v Harrym Potterovi pôsobí skôr ako milý trtúšik než lámač ženských sŕdc, ktorý trtúšiká na každom kroku. Ale inak vie byť aj poriadne sexi:

 

 

Ako sa Rupert Grint alias Ron menil počas rokov na striebornom plátne

 

Fotografie z filmu Harry Potter  a Dary smrti II. (Harry Potter and the Deathly Hallows, ktorý príde do kín v júli. Trailer TU.

 

 Rupert Veľký

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk