Jennifer Lopez je nezastaviteľná

pridal Danielle not Steel 21.5.2011 o 13:48


Superžena J.Lo je momentálne opäť v kurze. Po tom, čo sa vydala a porodila dve fešné dietky o sebe dáva opäť vedieť novým albumom „Love?“

 

Sudcovia z American Idol: Steven, Jennifer Lopez, Randy Jackson a americký Pyco (moderátor) Ryan Seacrest

 

Jennifer Lopez vydala nový singel “Papi“, magazín People ju menoval za najkrajšiu ženu sveta a jej predchádzajúci singel “On the floor“ bude určite hitom všetkých prímorských destinácií (to je jeden z dôvodov, prečo tohto roku dovolenkujem na Slovensku). Čo sa jej akčnosti týka, nemôžeme opomenúť ani porotcovstvo v American Idol. Toto všetko Lopezka stíha ľavou zadnou,  v interview pre časopis Rolling Stones sa rozhovorila o svojich aktivitách.

 

O čom je otáznik v názve tvojho nového albumu?

Všetci sa ma na to pýtajú… no ak ste v manželstve, určite viete čo ten otáznik znamená! Na albume som chcela zostať verná sebe ako hudobnej umelkyni. V textoch piesní som však chcela preskúmať rôzne otázky týkajúce sa lásky. Jedna pieseň sa volá “What Is Love?“ (Čo je láska?). Tá je o otázke, ktorú si kladie veľa ľudí: Nájdem niekedy skutočnú lásku? „Starting Over“ (Začať znovu) je jedna z mojich najobľúbenejších piesní na tomto albume – je o vzťahu s niekým, o kom viete, že je neverný. Je to komplikovaný pocit, my sme čosi z toho zachytili v melódii. „One Love“ (Jediná láska) zas hovorí o tom, či je naozaj možné nájsť skutočnú, spriaznenú dušu.

 

„One Love“ pojednáva dosť špecificky o mužoch, s ktorými si bola spájaná. Nemyslíme len manžela Marca Anthonyho, ale aj Diddyho a Bena Afflecka. Je to celkom prekvapivé.

Pieseň je prierezom najdôležitejších vzťahov môjho života. Aby som pravdu povedala, keď ju pre mňa napísali (skladateľský tím APLUS a D’Mile – producent Biebera a Rihanny) bola veľmi všeobecná. Nápad sa mi však zapáčil, tak som povedala: , , Prečo to nespravíme viac o mne?“ Sedela som tam a prepísali sme spoločne verše, prešli sme všetkými významnými vzťahmi, čo som kedy mala a kládli sme si otázku: , , Existuje jedinečná láska?“

 

Love? obsahuje dva skladateľské príspevky Lady Gaga. Ako prišlo k tejto spolupráci?

Lady Gaga sa na albume podieľala, ale nepracovali sme tvárou v tvár. Producent RedOne ju priviedol do procesu, pretože úspešne spolupracovali už predtým. Bolo to vlastne celkom cool. Je super skladateľka. Mám rada nielen jej texty, ale aj melódie

 

Ovplyvnil American Idol tvoje zmýšľanie o doterajšej hudobnej kariére?

Neovplyvnil. Naozaj ma to neprimälo niečo prehodnotiť. Pokračovala som v tom, čo som robila a Idol bol len primiešaný do tohto zmätku. A tá sledovanosť bola tiež úžasná! (smiech)

 

Ktoré chvíle si v Idole prežívala najťažšie?

Keď sa išlo z Top 40 na 24, bolo to veľmi ťažké. Podľa mňa Top 40 bola veľmi silná. Vyradili sme niekoľko talentovaných ľudí. A potom, keď sme redukovali počet z 24 na 13, bolo to ešte horšie. V súťaži spievali dvaja alebo traja ľudia, ktorým som chcela dať šancu. Boli to niektoré ženy – Lauren Turner, Kendra a pár chlapov ako Robbie Rosen a Tiwan Strong, pri ktorých som bola nahnevaná, že nemôžu súťažiť v top 13.

 

Aký máš vzťah so spoluporotcami Stevenom Tylerom a Randy Jacksonom?

Od začiatku sme si s chalanmi sadli. Je tam veľa vzájomného rešpektu a ten rešpekt prerástol do náklonnosti. Stali sme sa čosi ako bratia a sestra. Veľmi ma ochraňujú. Na našej prvej tlačovke skúšal jeden reportér podotknúť čosi nemiestne a chlapi hneď zareagovali , , Hey! Hey! Hey!“ a ja som si pomyslela: , , Milujem ich!“

 

Si šokovaná spoločne so zbytkom Ameriky, čo vychádza zo Stevenových úst?

Jasné! Milujem aký spontánny dokáže byť, má farbisté vyjadrovanie. Steve je taktiež veľmi dômyselná a duševná osobnosť. V kombinácii s bláznivosťou je to naozaj rozmanité.

 

Takže, kto je dlhšie v maskérni, ty alebo Steve?

(Smiech) To ja neviem …

 

 Rozhovor s Barbarou Walters

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk