Po stý raz: Lindsay Lohan a bradavky

pridal sugar 23.5.2011 o 15:31


Lindsay Lohan nikoho nezaujíma, ale na jej cecky sa môžete pozrieť v pokračovaní.

 

Nenechajte si pomýliť očiská, tie chlpaté nožiská, nie sú Lindsay.

 

Lindsay má dve dobré vlastnosti a obe skrýva v košíkoch svojej podprsenky. Inak, s Lohanovou nikdy nechoďte na rande do pekárne, hrozí, že ju nerozoznáte od grahamového pečiva. A zakusnete. Muhahaha. Asi takto frajersko-drsňácky by som opísala Lohanovú, keby som bola bloger – chlap. Ja som však blogerka a Lohanová mi je ukradnutá ako letáky z Lídla, ktoré sa nám hromadia v schránke. Prisahala som si, že nikdy nezačnem  vášnivo “číťať“  letáky rôznych hypermarketov a utekať do toho, kde majú zlacnený olej, to si radšej zaživa vypichnem oči vidličkou. Akciovými cenami ma nikdy neosprostiete. Nebudem si kupovať poľské jablká iba preto, že sú lacnejšie ako tie dobré, zelené. Ani si nebudem kupovať štyri hnusné pasty na zuby iba preto, že sú za cenu dvoch. A nebudem jesť celý týždeň akože grécke jedlá, lebo je v Lídli grécky týždeň!

A ani ty ma neohlúpiš, Lohanka! To, že vieš kam sa dívať, keď ťa fotia, ešte nesvedčí o tvojom intelekte! Čas kedy opať niečo vyvedieš sa kráti. Tak bolo dané. Amen.

 

Lohanka v Miami fotila niečo pre nejaký časopis. Tuším to bol Šarm. Pozrite si jej outfity a bradavky trčiace z priesvitnej blúzky

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk