Young Hollywood Awards: Nové tváre na okuk

pridal dominique 23.5.2011 o 7:00


V Los Anges sa udeľovali ceny Young Hollywood Awards 2011, aby si nejakú sošku do vitrínky mohli položiť aj začínajúce hviezdičky.

V Amerike sa radi motivujú či obdarúvajú nejakými soškami, na ktoré bude pravdepodobne už len padať prach. Pozorne sledujte novú krv na ohováranie.

Pravdepodobne o nich budeme ešte počuť, či už v súvislosti s novými filmami alebo seriálmi, ale pravdepodobnejšie to bude v suvislosti s ich čudnými handrami, požívaním drog či fotením hore bez.

Cenu za najlepšiu herečku si prevzala sestra Dakoty Fanning – trinásťročná Elle. Ukázať sa prišli aj herečky z Pretty Little Liars, chutný herec Jesse Williams, ale i ostrihaná čarodejnica Katerina Graham z Upírskych denníkov.

Krásne šaty a blonďavé vlásky ukázala Isabel Lucas, a Eva Mendes si prišla dokázať, že je stále young. Hoci treba uznať, že vyzerala najkrajšie. Teda aspoň podľa mňa. Ktorá mladá krv sa páčila najviac vám?

Ashley Benson

Camilla Belle

Elle Fanning

Erika Christensen

Eva Mendes

Hailee Steinfeld

Isabel Lucas

Lucy Hale

Troian Bellisario

Katerina Graham

Jesse Williams







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk