To NAJ z Billboard Music Awards 2011

pridal dominique 24.5.2011 o 10:00


Na udeľovaní cien magazínu Billboard v Meste hriechu -Las Vegas  nechýbali hviezdy zvučných mien. Najviac lapačov prachu (sošiek)  si odniesli Eminem (6) a Justin Bieber (5).

Justin je najlepší nováčik, Eminem najlepší interpret. Najlepšou ženskou interpretkou sa podľa magazínu stala Rihanna. Cenu pre najlepšie duo alebo skupinu si odniesli The Black Eyed Peas. Nič prekvapivé a ani prevratné. Rozruch vzbudila Britney Spears a Rihanna, keď predviedli striptízové vystúpenie v priamom prenose.  Prenos obohatil videovstup, ktorý vzdal hold speváčke Beyonce. O jej úžasnosti hovorili nielen rodičia, ale aj Michelle Obama, Barbra Streisand, Lady Gaga, Bono i Stevie Wonder. Tá Beyonce už musí byť strašne stará. ??

Čo sa týka červeného koberca, tak najlepšie podľa mňa vyzerala mladučká Selena Gomez a najkatastrofálnejšie sa dogabala opäť Kesha, ktorá ukázala, ako sa dá postava totálne dodrbať. To dievča určite nemá doma zrkadlo…

Beyonce

Fergie

Ke$ha

Kelly Rowland

Kylie Minogue

Mary J. Blige

Nicki Minaj

Nicole Kidman

Rihanna

Selena Gomez

Taylor Swift

Matthew Morrison

Joe Jonas

Lil Wayne a Mary J. Blige

Selena Gomez a Rico Rodriguez

Beyonce

BFF – Selena a Nicole Vyschnutá

Justin Bieber







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk