Celebrity s flakónikmi

pridal sugar 25.5.2011 o 11:57


Hviezdam sa na účtoch hromadia milióny za filmové úlohy a predané albumy, ale aj za podnikateľskú činnosť. Podnikanie sa dá voľne preložiť aj ako “džebnem svoje meno na čokoľvek a ono mi to prinesie zisk.“ Preto sa z Hollywoodu na nás sype záplava kuchárskych kníh, módnych kolekcií a samozrejme parfumov.

 

Beyonce  má vôňu Heat (2010)

 

Pamela Anderson a jej Malibu (2010)

 

Shakira  a jej parfém s nápaditým názvom  S By Shakira (2010)

 

Jennifer Aniston má vôňu so svojím menom (2010)

 

Paris Hellton a jej Tease (2010). Fuj. Na fotke Paris vyzerá ako hlavná hviezda travesty šou, ktorá ma v občianskom uvedené: Jozef Bútora. Úplne si viem predsataviť tie naskladané guľky v jej čipkovaných nohavičkách. Parfém by sa mal menovať Tears, za všetky slzy, ktoré Matka Zem kvôli jej vypatlanosti vyronila

 

Jessica Simpson je Fancy (2008)

 

Jennifer Lopez chce, aby muži voňali tiež – Deseo For Men (2009)

 

Eva Longoria a jej Eva (2010)

 

Katy Perry má Purr (2010), miau 

 

Kim Kardashian má Kim (2011). V tejto rodine idiotov má vôňu snáď každý, hádam aj ich mexická upratovačka. Keďže sa sestry milujú čistou, nezištnou láskou, musela okrem Khloe prísť s parfémom aj Kim. Medzi uvedením vôní na trh bolo len pár týždňov. A všetko preto, aby jedna neryžovala viac ako druhá, hoci sa môžu odličovať miesto tampónov stodolárovkami

 

Párik obrov Khloe Kardashian a Lamar Odom a ich Ubreakable (2011). Keď sa budú rozvádzať môžu parfém po sebe hádzať miesto tanierov. A už bude Breakable.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk