O tom ako Nicole Kidman k štyrom deťom prišla

pridal sugar 25.5.2011 o 14:04


 Nicole Kidman už polovica jej detí nechce.

Poďme si povedať niekoľko zaujímavých čísel. Nicole Kidman (43) má štyri deti. Polovica z jej detí je adoptovaná, polovica nesie jej gény. Dve najstaršie deti (Isabell a Connor) si adoptovala s Tomom Cruisom, dve biologické dcérky má s Keithom Urbanom. Nicole však vychováva len polovicu zo svojich detí, pretože tie adoptované sa rozhodli žiť s Tomom a Katie Holmes. Fakt, že sa Isabell a Connor rozhodli zostať s bláznivým scientologickým Napoleonom a týranou ženou so zombie pohľadom namiesto svojej matky,  nevrhá na Nicole veľmi dobré svetlo. Možno Nicole nie je až taká mizerná matka a Tom už deťom stihol vymyť mozog. Dokonca až tak kvalitne, že keď natáča mimo domu, Isabell a Connor na večer sami odvlečú  Katie do jej cely a pripútajú ju k reťaziam.

Vráťme sa, ale k Nicole a štatistickým údajom jej materstva. Zo štyroch detí porodila  iba jedno jediné – dcérku Sunday (2). Najmladšia dcéra Faith (5 mesiacov) je síce Nicolina biologická dcéra, ale vynosila ju náhradná matka. Toto všetko znie ako z futuristického románu. Som rada, že som vznikla,  vyvíjala a aj sa vyplavila na svet z toho istého bruška. Ľutujem vás, deti zajtrajška.

 

 

Isabella (19) trávi viac času s Katie ako s mamou, čo musí byť pre Nicole ťažké…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk