Kim Kardashian sa zasnúbila s dvojmetrovým basketbalistom

pridal dominique 26.5.2011 o 10:00


Čoho sa Kardashian klan dotkne, to sa stane za veľkou mlákou populárne. Kim (31), o ktorej sme už písali, že nie je väčšia od kýbla, si narazila vyše dvojmetrového basketbalistu Krisa Humphriesa (26). Škoda, že sa Hayden Panettiere a Wladimir Klitschko rozišli. Mohli spolu chodiť na dvojité rande.

Nedávno sa tento obrík z klubu New Jersey Nets zasnúbil s Kim po šesťmesačnej známosti. To je už u Kardashianovcov poriadne dlhá doba. Jej sestra Khloe sa za ešte kratšiu dobu rovno vydala za basketbalistu Lamara.

Kim sa po zasnúbení, ktoré prebehlo u nich doma, tvárila veľmi šťastne. „Vôbec som to nečakala. Bola som v šoku. Nikdy by mi nenapadlo, že sa to stane doma.”

Predtým, ako stretla tento mrakodrap, šepkalo sa, že spáva s ex Halle Berry Gabrielom Aubrym, ktorý má s herečkou dieťa.

Pozrite si nový prírastok do hollywoodskej rodinky. Kris fotil pre júnový magazín GQ. Do rodiny sa ku Kim, Khloe a Kourtney hodí ďalšie meno na K. Už bude len otázkou času, kým sa do ich osady narodí ďalší bezvýznamný K…

Kim Kardashian so svojou láskou ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk