Celebritná zoo

pridal sugar 31.5.2011 o 14:45


Šimpanz práve šepká Natalie Portman číslo svojej izby.  O pár týždňov na to, oznámila Natalie, že je v tom. Ak sa jej dieťa bude rado húpať na lustri a v troch rokoch odíde bývať do zoo, vieme odkiaľ vietor fúka.

Táto opička neskončila tak dobre. Pohrýzla Paris Hellton do prsta a na druhý deň zomrela.

 

 Bozk od Justina Biebera chce dostať naozaj úplne každý, aj čudné morské tvory – vraj je to delfín (?). Vôbec by som sa nečudovala, kby sa sa raz Justinovi ulomilo záchodové veko spod zadku a začalo ho nahánať, že chce sladkú pusu.

 

Toto vyzerá ako scéna z nejakého zoo hororu. , , Miláčik, pozri sa, ako tomu delfínovi vyrvem plutvy z tela, to bude úplne najkrajšia dovolenková foto. Na tri. Raz…dva…“ OMG, Mark Wahlberg vraj s delfínom iba “tancuje“, ale predstava ako mu svojimi svaliskami trhá plutvičky ma bude prenasledovať do večera.

 

Neviem čo na fotke viac pripomína zmutovnú formu života, či pokrkvaná tvár Sharon Stone, alebo to zvieratko, ktoré je podľa mojich informácií vraj koza.

 

Sexica a playboy zajačik Holly Madisons tučniakom. Keď si fotku obzriete bližšie uvidíte ak mu stojí jeho malý peništek.

 

  Tohto bieleho papagája vidí Vanessa Hudgens vždy keď si šľahne éčko. Volá ho Harry a rada s ním debatuje o rozpínavosti vesmíru a čiernych dierach.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk