Máj, nehôd čas

pridal dominique 31.5.2011 o 7:00


Speváka Seana Kingstona (21) hospitalizovali v Miami, keď na vodnom skútri narazil do mosta spájajúcom Palm Island s cestou General Douglas MacArthur Causeway. Momentálne je hospitalizovaný v nemocnici na traumatologickom oddelení v Miami a nachádza vo vážnom stave.

Sean nehavaroval sám, na skútri s ním sedela aj nejaká žena. Jeho hovorca uviedol: „Sean Kingston mal nehodu. V súčasnosti nie sú k dispozícii žiadne ďalšie podrobnosti. On aj jeho rodina ďakujú všetkým, ktorí mu želajú skoré uzdravenie“. Sean sa vďaka singlu Beautiful Girls preslávil na celom svete.

Ďalšia celebrita, ktorá mala nehodu, je futbalista David Beckham (35), ktorý havaroval na svojom Cadillacu Escalade spolu so svojim synom Brooklynom na frekventovanej ceste v blízkosti Los Angeles. Muž, s ktorým sa zrazil, bol hospitalizovaný. Beckam vyviazol bez zranenia. Dôvodom havárie bolo auto s poruchou odstavené uprostred diaľnice.

Odstavené auto uprostred cesty nikto nečaká, ale naraziť do mostu na mori, je uź trošku z iného súdka. Alkohol sa v krvi nepotvrdil, ale kto vie ako to bolo…

David Beckham na svojom bývalom autíčku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk