Tori Spelling a jej diera

pridal sugar 31.5.2011 o 21:32


Tori nehovorí, že “mám na háku“, ale “mám v diere“. Dieru má z nejakých nevysvetliteľných príčin v hrudníku a jej manžel si do nej rád pokladá plechovku s pivom a keď Tori spí, sem-tam si do nej odklepne cigaretu. Musí byť sakra nenápadný, lebo Tori neznáša fajčenie v posteli.

 

Torina medzikozná diera je jedným zo svetových mystérií. Stavím sa, že ste už dlho nezmerčili niečo tak šialene sexi. Čo jej odtiaľ vyskočil votrelec or fucking what? Šepkalo sa niečo o domrvenej plastike pŕs, ale to by musel byť ten chirurg retardovaný, slepý a ešte aj bez rúk a operovať miesto skalpelu vidličkou, ktorú by po celý čas držal v ústach. Som dokonca ochotná uveriť teórii, že Tori je robot – raz dostala skrat a od nahromadeného tepla v obvodoch sa jej preliačila hruď. Jej nebohý, slávny otec mal predsa dosť peňazí na to, aby si dal vyrobiť robotodieťa. Premýšľajte nad tým. 

 

Tehotná Tori s rodinou na pláži

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk