Gerard Butler je šťastný, že je pondelok. Tak šťastný.

pridal sugar 6.6.2011 o 18:25


Tento názov som zvolila iba kvôli Gerardovmu “nadšenému“ výrazu, ktorý pestuje mnoho z nás, keď sa po víkende opäť chystáme do práce. Gerry nerieši či je pondelok, alebo streda, lebo si momentálne užíva dovolenku na havajskom Maui. Po žene, ktorá by si sexi Škóta “osedlala“, zatiaľ nie je ani chýru, ani slychu. Už to začína byť podozrivé, Gerard!

Gerry si na romantický Havaj zjavne nevzal žiadnu svoju osudovú lásku. Na jednej strane je fayn, že pri ňom “nezacláňa“ žiadna jeho priateľkyňa, na druhej strane nás to necháva trochu na pochybách, lebo každý dobre vyzerajúci chlap, ktorý je dlhodobo sám je podozrivý. Najmä v Hollywoode.

Gerard nám za posledného štvrť roka trocha schudol a zjavne posilňuje, keďže od poslednej dovolenky sa jeho bruško viac vyrysovalo. Okrem toho má dlhšie vlasy, ale nie som si celkom istá či sa mu to hodí. Gerry momentálne nakrúca film Playing The Field. V ňom si zahrá po boku Džesiky Biel a Dennisa Quaida, ktorého počas nakrúcania možno zmláti ako žito.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk