Selena Gomez je možno tehotná

pridal sugar 13.6.2011 o 11:25


Niežeby to bolo oficiálne, alebo tak, ale… SAKRA, NA SVET SA MOŽNO CHYSTÁ ĎALŠÍ BIEBER! Selenina bledá tvár, ktorú ukrýva už pár dní v nemocnici nám to na fotke hore vlastne potvrdila: , , Ó mama, moja kariéra! Vravela som Justinovi, že kondómy nie sú len na hádzanie vodných bômb. Goddamnit !“

Že by mohla byť Selena v tom, som si nevymyslela ja – je to horúcou témou všetkých zahraničných klebetných plátkov, ktoré si vedia spočítať jeden plus jeden (sa rovná bábo). Počúvajte čo sa stalo: Minulý týždeň vo štvrtok vystupovala Sel v The Tonight Show ostrobradatého a žiaľ nie ostrovtipného  Jay Lena. V nudnej Lenovej šou predstavila svoj nový film Monte Carlo a stihla prezradiť, že jej milovaný Justin sa už stihol zoznámiť s jej mamou a , , prešiel testom.“

Nás však viac zaujíma či prešla (tehotenským) testom Selena, keď ju hneď po šou odviezli do nemocnice , , s bolesťami hlavy a žalúdočnou nevoľnosťou.“ Cez víkend navštívila Selena nemocnicu znova. Človek nemusí byť gynekológ, aby si podobné symptómy u devätnásťročného dievčaťa spájal s oplodnením. Najmä ak si spomenieme na nedávnu spoločnú dovolenku Seleny a Justina na  Havaji, kde  sa vybrali bez rodičov a takmer mali sex v mori.

Môj zdravý rozum sa samozrejme bráni myšlienke, že by si dve hviezdy s pekne rozbehnutou kariérou, ktorým manažéri od začiatku kariéry mávajú dolármi pred nosom a vtĺkajú do hlavy , , iba nemôžeš otehotnieť“ respektíve , , musíš vedieť kedy ho vybrať“, splodili potomka. Ale potom si spomeniem na všetky Britney a zostávam na vážkach. V každom prípade je to veľmi, veľmi podozrivé.

 

Sú Sel a Justin stále v tom, že deti sa do bruška dostávajú počas nočných búrok trojitým úderom blesku, alebo chytila Selena len silnú bieberfever?

 

 Selena Gomez na obálke nového BILLBOARDU

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk