Štýl a lá: Mary-Kate a Ashley Olsen

pridal dominique 14.6.2011 o 10:00


Dvojičky Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen prišli na svet v piatok 13. júna 1986. Už ako deväťmesačné začali účinkovať na svoju dobu v jednom z najúspešnejších seriálov Full House.

Neskôr vydali aj svoje CD – Brother for sale a I’m the cute one či Brother for sale. Natočili pár B-čkových filmov, ktoré mali väčší úspech na DVD ako v kinách. Zatiaľ čo Ashley Olsen išla po roku 2004 do filmového dôchodku, jej sestra Mary-Kate stále hrá. Tento rok ju uvidíme v romantickom fantasy filme Beastly, kde si zahrá aj Neil Patrick Harris či Vanessa Hudgens.

Čo sa týka ich štýlu, Olsenky vyznávajú štýl Grunge, čo znamená roztrhaný, špinavý. Tento štýl sa vyvinul – ako to už býva – s hudbou, ktorá vychádzala z hardrocku a alternatívneho rocku, prípadne punku či metalu. Hlavné znaky sú kockované košele, číny Converse a ostatné ostáva v štýle , , Do It Yourself‘‘. Oblečenie je vrstvené, malo by pochádzať zo sekáčov a vyzerať staro. Inak, fantázii sa medze nekladú…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk