Zázrak, Keanu Reeves randí a usmieva sa

pridal sugar 15.6.2011 o 14:03


Keanu Reevesovi (46) musia filmové spoločnosti priplatiť, ak má v scenári napísané smiech. Keanu sa totiž takmer nikdy neusmieva a podľa všetkého bojuje s poriadnymi depkami. V  Londýne ho však paparazzi  načapali usmiateho, na rande s  tajomnou ženou, ktorá trochu vyzerá ako Megan Fox.

Keanu bol s podarenou dvojníčkou Megan Fox na večeri v reštaurácii Nobu. Tu príbeh končí, lebo nič viac sa nevie. Žena nie je  mediálne známa a nikto netuší, čo s Keanom má a čo nie.

Keanu by mohol kútiky svojich úst naťahovať častejšie. Dlhé roky boju s depresívnym démonom – už niekoľkokrát sa nechal počuť, že , , často prežíva smútok.“ Hoci je prachatá superhviezda, život k nemu nebol vždy fér. Prvá rana prišla, keď sa počas Keanovej  mladosti predávkoval na smrť jeho najlepší kamarát (a údajný milenec)  River Phoenix. V roku 1999 porodila  Keanova priateľka Jennifer Syme mŕtvu dcérku Avu, a aby toho nebolo málo, o dva roky neskôr zomrela pri autonehode. Aj na základe prežitia týchto skutočností sa hovorí o krásnom Keanovi ako o čudákovi. Je známy tým, že obľubuje samotu, nemá stálu partnerku a roky žil v hoteloch a prenajatých domoch bez stáleho domova. Jeho sexuálna orientácia nie je úplne jasná. Niekoľkokrát o sebe prehlásil, že je homosexuál, a hneď nato tieto vyjadrenia dementoval.

 

 

Ó, tajomný Keanu, ako je možné, že už máš skoro päťdesiat?

Rozhovor z roku 1991, celé vtipné, Keanu supersexi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk