Shia LaBeouf: ,,Jasné, že som pretiahol Megan Fox“

pridal sugar 28.6.2011 o 17:05


Po tom ako Steven Spielberg  z Transformerov bez mihnutia oka vykopol Megan Fox  a jej nevymáchané ústa, ktoré rady prirovnávajú špičkových hollywoodskych režisérov k nacistickým zlosynom, Shia LaBeouf konečne otvoril tému o tom, ako Meganina vagína prijala žiadosť o priateľstvo od jeho penisu.

Megan už nie je jeho kolegyňa, a tak Šijovi vyškriabanie očí na pľaci nehrozí. A ktorý chlap by sa nepochválil, že dostal Megan Fox do polohy ležmo. Aj za tú cenu, že celému svetu vytrúbi, že Megan s ním podviedla svojho priateľa (teraz manžela) Briana Austina Greena:

, , Na otázku, či sa zaplietol s Megan Fox, LaBeouf súhlasne prikyvuje: , , Pozri, si na pľaci tak šesť mesiacov, s niekým kto má byť k tebe priťahovaný a ty máš byť priťahovaný k nemu. Nikdy som nechápal oddelenie života a práce v tejto situácii. Čas, ktorý som strávil s Megan je naša vec, ale myslím, že tú chémiu môžete vidieť vo filme.“ Keď som sa ho spýtal na to, či v tom čase bola Megan rozídená s jej vtedajším priateľom Brianom Austinom Greenom, LaBeouf odpovedá: , , Fakt neviem, človeče. Neviem. Neviem… Bolo to, ako to bolo.” (rozhovor s redaktorom magazínu Details)

Dobre deti, poďme si ujasniť fakty. Šija alebo Čelo,  či ako sa volá, si zjavne informáciou, že počas prestávok pri natáčaní Transformerov preťahoval Megan za kulisami, potrebuje zdvihnúť sebavedomie, čo sa musí náramne páčiť jeho novej frajerke. Tá možno už v tejto chvíli vytáča číslo Meganinho chirurga a plánuje prvú operáciu. Aspoňže vlasy má podobné ako pani Foxovie.

Čelo La Beouf prezradil túto novinku prestížnemu pánskemu magazínu Details, na ktorého titulke sa objaví v novom čísle, a zďaleka nejde o bulvárny plátok. Mladý herec je známy tým, že v rozhovoroch sa nebojí  ísť s kožou na trh. Dokázal to v minulosti, keď novinárom porozprával aké sú jeho filmy Indiana Jones a Transformers 2 “hrozné šity.“ To, že je úprimný je milé, ale na druhej strane svojimi slovami Megan pekne zavaril. Brian A. Green sa zavrel na vécko a plače:

Brian(cez dvere): Ako si mohla, teraz všetci vedia, že ťa prášil!

Megan: Ale teraz ma prášiš ty! A všetci to vedia! Brian, poď von, pustíme si tvoj obľúbený seriál Beverly Hills prvú sériu a urobím ti to ústami

Brian (počuť fúkanie nosa): Ale nebudeš kúsať…

Megan: Žiadne zuby

Brian (otvára dvere): Už som v pohode, ale pustíme si tú časť, kedy som sa vyspal s Donou. A trikrát po sebe

Megan(zmučene):  Zasa? Och… No dobre

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk