Tom Hanks sa zaľúbil do Julie Roberts

pridal sugar 28.6.2011 o 12:58


Samozrejme iba vo filme. Ten má názov Larry Crown a Tom v ňom ukáže zadok. Aké čarovné. ??

Julia Roberts (43) sa po dlhej odmlke, kedy sa plne sústredila na svoju rodinu – manžela Daniela Modera a ich spoločné tri deťúrence, sa opäť pomaly vracia na výslnie, hoci v podstate z neho nikdy neodišla. Od čias Pretty Woman všetci vieme, že v romantických slaďárňach to ide Julke najlepšie. Preto natočila ďalší romantický film v poradí, a tentokrát jej pritom sekundoval Tom Hanks. Obaja herci už nie sú najmladší a v duchu “fuck, moje najlepšie roky sú za mnou, a čo teraz?“ sa nesie i  Larry Crown.

Film rozpráva príbeh dvoch ľudí v stredných rokoch, bývalého vojaka Larryho, ktorého vyhodia z práce pre vek a nedostatočné vzdelanie a učiteľku, ktorá si kráti dlhé chvíle svojho nudného života dobre namiešanou margaritou. Títo dvaja sa stretnú na kurze reči a Larrymu sa pekná učiteľka hneď zapáči. 

Na včerajšej premiére sa Julia vykašľala na nepísaný zákon “vždy si daj na seba šaty“ a ukázala sa v kostýme. Tom Hanks bol v sprievode svojej dlhoročnej manželky Rity Wilson.

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk