Do ktorého herca z Harryho Pottera bola Emma Watson bláznivo zaľúbená?

pridal sugar 29.6.2011 o 14:05


Emma v rozhovore pre magazín Seventeen prezradila, ktorý z kolegov z Harryho Pottera jej padol do oka a do srdca. Tak, aký je váš tip?

 

A správna odpoveď je Tom Felton! Počas prvých filmov sa jej vraj veľmi páčil. Emma nemá problém hovoriť o svojich citoch a pocitoch, a tak žiaden rozhovor s ňou  nie je nuda:

“Bol mojou prvou platonickou láskou. Jasné, že to vie. Hovorili sme o tom a stále sa na tom smejeme. Sme naozaj dobrí priatelia a to je kúl.“ Čo sa týka platonickej lásky k vysnívaným hviezdam, Emma podobné city nepestuje: , , Nikdy som nechápala ako sa niekto môže zaľúbiť do ľudí, ktorých osobne nepozná. Vždy som sa zaľúbila iba do chalanov, ktorých som reálne stretla. Myslím tým, jasné, že viem oceniť, keď niekto dobre vyzerá, ale nejako neviem fantazírovať o ľuďoch, ktorých nepoznám.“

, , Čo sa týka vzťahov, nie som veľký hráč. Nevymýšľam si stratégiu dopredu. Ak sa chcem s niekým stretávať, tak sa s ním stretávam a ak nie, tak nie. Moji priatelia mi stále hovoria, že by som mala byť menej priama, menej dosiahnuteľná, pretože nemám problém povedať chalanovi: „Páčiš sa mi, poďme spolu vonku.“ Ale moji priatelia s tým nesúhlasia hovoria: „Nemôžeš to robiť! Musíš ho trochu ponaťahovať.“ Je to nočná mora! Ešte stále neviem ako mám tieto hry riešiť.“

 

 

Emma a Tom

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk