Elle Fanning je žabka s budúcnosťou

pridal sugar 15.7.2011 o 13:33


Mladšia sestra Dakoty Fanning Elle má iba trinásť rokov a miesto toho, aby vrcholom jej dňa bol drzý status na fejsbúku plný tínedžerskej revolty, ktorý jej odlajkne chlapec, do ktorého je “na tajnáča buchnutá“, nakrúca úspešné filmy s miliónovými rozpočtami a je hviezdou celosvetových kampaní  najväčších módnych domov.  V Hollywoode sa hold dospieva rýchlejšie.

Kým Dakota Fanning sa nedávno zmenila na mladého nasratého Marshalla Mathersa a je už len otázkou času, kedy začne skladať rapové pesničky a zúčastní sa dramatického battlu v černošskom gete, Elle nám rastie do krásy. Jej pekný ksichtík si okrem filmových producentov a režisérov všímajú i módny tvorcovia, ktorý sa idú o detskú hviezdu potrhať. Najnovšie sa stala spolu s Helenou Bonham Carter (to je kombinácia!) hlavnou tvárou kampane Marc od Marc Jacobs. Osobne si myslím, že móda Marc Jacobs je pre toto škvŕňa príliš dospelá a na niektorých foto Elle pôsobí, akoby si na seba navliekla šaty svojej mamy, prípadne starej mamy. Ale veď posúďte sami.

 

 

 

Dakota je zas tvárou vône Oh, Lola by Marc Jacobs. Tu je jej lolitkovská póza:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk