David Hasselhoff je (asi) supermuž

pridal Danielle not Steel 18.7.2011 o 10:56


Nedávna PN-ka ma priklincovala do postele. Vymákla som deň venovaný Davidovi Hasselhoffovi. Fasa.  Ale on vám je vskutku multifunkčný. Poďme si to zhrnúť. A potom už o ňom nechcem ani počuť!

 

1. David – Knight Rider

Dejvid bol vďaka úlohe Michaela Knighta idolom osemdesiatych rokov. Jeho postava vznikla za mimoriadne akčných okolností. Bývalý policajný detektív bol postrelený do tváre, následne ho početné plastiky opätovne skultúrnili a s novou identitou vhupol do ešte novšieho života. Michael alias David vo svojom čiernom „overale“ a afrom na hlave vyriešil každý problém. Zneškodnil všetkých gangsterov. A lámal srdcia obom pohlaviam. Fucking perfect!

 

2. David – Mitch Buchannan

Mitch – to bol prototyp správňaka. A tiež ukážkového otca syna Hobieho. Ja osobne si z tohto seriálu odnášam jedinú spomienku: Mitch pri západe slnka na strážnej veži, na pleci nonšalantne opretý plavák… a… to BRUCHO!!! Kokos, ja som mala vždy pocit, že praskne. Veď nie je možné, až tak zadržať dych, že znížite obvod pása o 50 centi. Uznajte!!!

 

3. David – spevák

Tak toto už je kapánek horšia etapa jeho plodného života. Dôkazom toho je Hasselhoffov “hit“ Hooked on a feeling, ktorý je tak príšerný, že sa naň ťažko hľadá vhodný výraz. Ten úvod, mimika, spevák v nejakom eskimo kostýme, následné vystrelenie k hviezdam, poletujúci anjeli = FIASKO!

 

 

4. Mitch – spisovateľ

David Hasselhoff je podľa všetkého samozvaným odborníkom na všetko. Ak ste nevedeli, že je aj spisovateľ, vedzte, že David napísal knihu o posilňovaní. Volá sa Body watch. Brunet si zrejme povedal, že za zaznamenanie stojí aj jeho život, preto svetlo sveta uzrela aj jeho autobiografia. V nej priznal problémy s alkoholom, sexuálne radovánky a opísal vrcholové momenty svojej kariéry.

5. David – iné

Hasselhoff kritizoval pred pár rokmi nádejné talenty v súťaži Amerika má talent. Smiech a ironické poznámky ho prešli o čosi neskôr, keď bol sám povolaný ako jeden zo súťažiacich do tanečného programu. Tak zle u nás netancoval ani Vinco Lukáč. David sa dlho neohrial – vyletel po prvom kole.

 

6. David – alkoholik

Slová sú zbytočné.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk