Neslávne slávny klub 27

pridal dominique 25.7.2011 o 6:00


Forever 27 Club si zobral ďalšiu talentovanú speváčku, aby muzikanti mohli žúrovať a spievať navždy mladí. Janis Joplin si tak do partie vzala ďalšiu ženskú – Amy Winehouse (27).

Názvov klubu vznikol v 70-tych rokoch, keď počas dvoch rokov zomreli fenomenálni umelci ako zakladateľ The Rolling Stones Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin či frontman skupiny The Doors Jim Morrison. Spoločným znamením je vek 27 rokov a láska k drogám. Medzi smrťou Jimiho Hendrixa a Janis Joplin bol rozdiel len 16 dní. Neskôr k nim pribudol aj Kurt Cobain, ktorý si vraj vždy prial patriť do elitného klubu umelcov.

Patria sem však aj menej známe mená. Spomeniem len pár tých, ktorí sa predávkovali heroínom – Bryan Ottoson (American Head Charge), Kristen Pfaff (Hole), Gary Thain (Uriah Heep) a Alan Wilson (Canned Heat).

Eric Segalstad, autor knihy 27-roční povedal o tomto čísle: „Je to čas v živote, keď väčšina ľudí prechádza od mladosti k dospelosti.” Umelci tak nikdy nezostarli.

Takže, deti, ak nie ste Charlie Sheen, kašlite na to a neberte drogy. Akoby povedal Jimi: , , This is the end, beautiful friend.“

Amy Winehouse zomrela 23. júla 2011 – pravdepodobne ju zabili drogy a litre vodky, ktoré speváčka vo veľkom požívala

Brian Jones – 3. júla 1969 sa utopil v bazéne

Janis Joplin – 4. októbra 1970 sa predávkoval heroínom

Jim Morrison – 3.júla 1971 mu vraj zlyhalo srdce, ale nikdy nespravili pitvu

Jimi Hendrix – 18. septembra 1970 sa zadusil zvratkami po predávkovaní liekmi na spanie

Kurt Cobain – 5. apríla 1994 sa zastrelil brokovnicou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk