Otec Amy na pohrebe: ,,Dobrú noc, môj anjelik“

pridal dominique 26.7.2011 o 16:13


„Dobrú noc, môj anjelik, odpočívaj v pokoji. Tvoj otec a mama Ťa budú navždy milovať.“ Takúto reč predniesol otec Mitch na pohrebe svojej dcéry, ktorý sa konal v Londýne. Prišlo vyše dvesto smútiacich.

Speváčkino telo bolo spopolnené a pochované v duchu judaizmu, pretože Amy pochádzala zo židovskej rodiny. Počas obradu zneli Amyne piesne a speváčka Carole King (69) zaspievala So Far Away.

Čo sa týka celebrít, rozlúčiť sa prišla aj speváčka Kelly Osbourne, ktorá si na jej počesť nechala vyčesať vlasy hore, ale i Bryan Adams.

Amy okrem rodičov a priateľov milovala aj svoju krstnú dcéru Dionne Bromfield (15), ktorá je napriek svojmu mladému veku veľmi talentovanou speváčkou. Práve s ňou stála Amy na pódiu naposledy.

Rodičia Mitch a Janis

Heshima, Zalon Thompson a Bryan Adams

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a Mark Ronson

Krstná dcéra Dionne Bromfield

Taylor James

Golders Green Crematorium v Londýne. Tu budú je pozostatky.

Pred jej domom

 

Carole King – So Far Away

 

 

Naposledy si Amy Winehouse zaspievala so svojou krstnou dcérou Dionne Bromfield

 

Otec, mama a a brat Amy rovnako ako jej ďalší príbuzní navštívili jej londýnsky dom, pred ktorým sa hromadia stovky kvetín, osobných odkazov či darčekov od jej fanúšikov. Amyni rodičia si viaceré z nich pozreli, aby si takto uctili fanúšikov svojej dcéry.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk