Pete Wentz na pondelok

pridal dominique 1.8.2011 o 10:52



Pete Wentz nie je sexidol len dievčatiek s farebnými vlasmi či sklonmi k sebapoškodzovaniu, pretože tento potetovaný týpek má niečo do seba.

Peter Lewis Kingston Wentz III. pôsobil na chicagskej punk scéne dlhé roky, keď hrával v pomerne neznámych kapelách ako Arma Angelus, Yellow Road Priest či Racetraitor.

Zlom v jeho kariére nastal, keď v roku 2001 založil spoločne s Joei Trohmanom a Patrickom Stumpom kapelu s názvom Fall Out Boy. O dva roky už chlapci vydali svoje prvé CD Fall Out Boy\’s Evening Out with Your Girlfriend.

V roku 2005 sa Pate ako pravý umelec pokúsil o samovraždu, keď sa predávkoval antidepresívami. Neskôr sa vyjadril, že sa pokúsil zastaviť myšlienky. Nechcel už o ničom premýšľať. Ono to asi naozaj bolí.

Pete sa začiatkom tohto roka rozviedol kvôli neprekonateľným rozdielom s Ashlee Simpson, s ktorou sa zobral v roku 2008 a o pol roka po svadbe sa im narodil synček Bronx Mowgli Wentz.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk