Batman sa (o)vracia

pridal sugar 4.8.2011 o 14:35


Batman sa vracia! Aj sa ovracia? 

Nakrúcanie záverečného dielu najnovšej batmanovskej trilógie The Dark Knight Rises, ktorú má pod palcom režisér Christopher Nolan (Memento, Počiatok), je v plnom prúde! Christian Bale si opäť obliekol svoj sexi kostým s batman uškami a je pripravený čeliť novému zlosynovi. Hlavného záporáka Banea tentokrát stvárni Tom Hardy. Ten je momentálne taký nabuchaný, že cez hrubý krk nemôže prevliecť žiadne tričko. Na to, aby jeho krk dokázal niekto objať rukami potrebujete buď celú škôlku, prípadne všetky deti Borisa Kollára (decké rúčky sú malé!) alebo päť dospelých chlapov s rukami veľkými ako obedové taniere. Batman by si mal dávať dobrý pozor, aby nedostal päsťou, či Hardyho vyholenou hlavou do žalúdka. Mohol by sa (o)vracať.

Batman je však superhrdina a superhrdinovia len tak nevracajú a neprejavujú slabosť. Hoci Tom Hardy ako zločinec Bane vyzerá byť ostrým protivníkom aj pre netopierieho muža. Jeho zápasnícka postava a sympatická maska na tvári, ktorú asi potiahol Hannibalovi Lectorovi pôsobia, že sa Batman poriadne zapotí. NAOZAJ NEVIEM PREČO, ale mám zvláštnu predtuchu, že to nakoniec skončí celkom dobre a Batman určite prežije… Teraz sa už len modlime, aby bol film The Dark Knight Rises (2012) minimálne tak geniálny ako dvojka The Dark Knight (2008) a zase sme v kine ochkali nad efektným blockbusterom.

Škoda, že sa toho všetkého nedožil Heath Ledger. Stále chýba.

 

 

The Dark Knight Rises príde do kín v roku 2012, natáčanie prebieha už niekoľko dní v  Pittsburghu, došlo aj na pästný súboj Batmana a Baena

 

 

Tom Hardy sa premenil kvôli filmu na nasratú hlavohruď

 

 Tom Hardy predtým ako sa z neho stala hlavohruď (február 2011)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk