Selena Gomez a Justin Bieber nahí!!! A nehybní ako socha…

pridal sugar 10.8.2011 o 2:17


Nejaký dobrý človek sa rozhodol vymodelovať sochu nahého Bíbra a Gomezky doplnenú výjavom čudného medzidruhového sexu kačice a nejakého zvieraťa, ktoré neviem pomenovať  A ja som si myslela, že najväčší gýč, ktorý som vo svojom živote videla bola fosforeskujúca soška Panenky Márie na baterky (keď ju “zapnete” svätožiara nad jej hlavou bliká).

Meno sochára, ktorý má dielo s názvom “Justin a Selena ako jeden“ (s podtitulom Justin a Selena naveky) na svedomí, znie Daniel Edwards. Tento chlapík je so svojím “umením“ pomerne známy, rád robí okolo seba rozruch nahými sochami celebrít, o ktoré ho nikto neprosí. Hviezdičky mu samozrejme nestoja ako modely, pri ich zobrazovaní musí použiť vlastnú fantáziu (prípadne hanbaté fotky z googla, ak také celebrity majú). Daniel Edwards má na  svedomí napríklad slávnu sochu rodiacej Britney Spears.

Do jeho bohatej zbierky najnovšie pribudlo súsošie Justina a Seleny, ktorí sú spojení trupom. Neviem ako s touto sochou súvisí kačka, ktorá vyzerá akoby si užívala s tým čudným zvieraťom sex odzadu, ale je súčasťou diela. Myslím, že Justin Bieber by sa mal Edwardsovi poďakovať, že ho vymodeloval ako muža, pridal mu trochu svalovej hmoty a… celkovo nezapochyboval o jeho pohlaví. Selena, ktorá stále vyzerá ako dievčatko je na soche zobrazená tiež vyspelejšie. Najintímnejšie časti im sochár, ktorý zaručene šňupe kvalitný koks, zakryl. Bieberov penis nezahalil figovým, ale javorovým listom – Justin je Kanaďan. Selena má zas chacharku zamaskovanú texaskou hviezdou, keďže pochádza práve z tohto štátu… Veď hovorím. Gýč.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk