Čierna verzia Bar Refaeli

pridal sugar 12.8.2011 o 10:25


Bar Refaeli sa už nechce páčiť Leovi. Eee, ani náhodou. Lea, ktorému v žilách koluje  (aj) nemecká krv a árijský odkaz, vzrušujú len blondínky s bledou pleťou. Za tieto afro fotky si Bar možno vymaže z fejsbúku, aj zo svojich sexuálnych fantázií, (keď Blake nie je doma, nudí sa).

Bar Refaeli sa vybrala dovolenkovať k Mŕtvemu moru. Ak ste dávali dobrý pozor na geografii, mali by ste vedieť, že táto vodná plocha, ktorá je vlastne jazerom, je najslanšia na svete. Voda je taká presýtená soľou, že sa tu nedá poriadne plávať ani potopiť (iba sa tak vyvaľovať na vodnej hladine, ktorá krásne nadnáša).

Pri Mŕtvom mori sa nachádzajú nánosy čierneho bahna, ktoré sa vďaka svojmu chemickému zloženiu (jód, bróm, horčík) považuje za  veľmi liečivé. (To nemám z geografie. Na tej som nikdy nedávala pozor, nemala som na ňu založený ani zošit a radšej som si píasala lístočky so spolužiakmi – načo sa učiť, keď wikipédia to vie vždy lepšie ?? ). Práve čiernym bahnom si natrela Bar svoje telo a privodila Leovi  strašnú nočnú moru, že fikol černošku. A to je jediná vec, z ktorej má pán DiCaprio panický strach (okrem toho, že by sa zobudil v sne sna, ktorý je snom sna v sne a ešte toho, že by mal účinkovať v komédii).

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk