Tá druhá Katy Perry (bez ceckov)

pridal sugar 15.8.2011 o 17:33


Vedeli ste, že Katy Perry má dvojníčku? Je ňou herečka a ( tiež) hudobníčka Zooey Deschanel (31), ktorá sa objavila vo viacerých úspešných filmoch, ale vy ju možno stále neregistrujete. V každom prípade sme Zooey omnoho menej presýtení ako Pericou, ktorá je teraz tak in, že nevyskakuje len spoza každého rohu, ale pokojne ju môžete stretnúť aj doma na záchode. Vážne. Mne sa to stalo už dvakrát. V noci. A Katy bola bez mejkapu. Odvtedy už nič nie je rovnaké.

Katy Perry od Zooey Deschanel a naopak, rozoznáte jednoducho. Prsiami. Katy je mimoriadne obdarená, kým Zooey to tam hore má také normálne. Katy má tiež oči viac dozelena, respektíve nemá ich čisto modré ako Zooey. Pri očiach hrá tiež úlohu ich veľkosť. Obe celebritky majú kukadlá, ale Katy Perry má kukadliská – trošku viac vypučené ako je zvykom. Možno sa v detstve veľmi zľakla.

Zooey a Katy sa registrujú, k vzájomnej nápadnej podobe sa už obe viackrát vyjadrili. Vraj nie sú príbuzné. Ja by som si na ich mieste určite preklepla minulosť svojho otca. Alebo matky? (zvučka z Akty X)

 

A takto to dopadne, keď poštár opije vašu mamu rožkom, že je „jediná“

 

Katy a Zooey spolu

 

Keďže Katy Perry máme na Pikoškách stále a rovnako často ju počuť škrečať z rádia, dajme ešte priestor Zooey. Tú môžete poznať z filmov ako (500) Days of Summer, Yes Man, či Your Highness

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk