Sean Penn už na Skarletku zabudol

pridal sugar 26.8.2011 o 14:38


Aj Scarlett Johansson je nahraditeľná. Najnovšie nám to demonštroval starý celadón Sean Penn (51), ktorý herečku s poriadne nafúknutým hrudníkom a perami prosto vymenil za ďalší mladý, reprezentatívny kus. Niekto proste nedokáže nechať svoj PENNis aspoň chvíľu “ležať úhorom“, však Sean. Sean??? Vidíte, už zasa práši…

Sean Penn nikdy nebol dokonalý krásavec, a predsa mu jeho charizma (a neskôr bankové konto) otvorili dvierka do toľkých “komôrok“, že by sa pri ich objavovaní uťahalo aj stádo plemenných býkov. Seanov penis už bol na exkurzii hádam pod každou druhou známejšou hollywoodskou sukňou. Jeho zbieranie trofejí započalo búrlivým manželstvom s Madonnou (1985-1989), ktorá v tej dobe ešte nosila trvalú a jej ruky nevyzerali akoby nimi každý večer podopierala našu planétu, keď si tá bájna korytnačka ide zdriemnuť.

Hoci sa hovorí, že stará láska nehrdzavie, nie som si úplne istá či by si Sean s Madonnou (a naopak) ešte niečo začal. Na svoj vkus sú totiž už naozaj “hrdzaví“. Madonna si v náručí nenosí do postele nič nad dvadsaťpäť  a Sean preťahuje tiež len mladé mäsko. Jeho najnovšia a určite nie posledná frajerka Shannon Costello má 26-rokov a je to producentka. Narazil si ju krátko po rozchode so Scarlett Johansson, s ktorou ešte v apríli spolu veselo behali a vyzeralo to, že aj ich vzťah bude skôr beh na dlhú trať. Človek mieni, Sean Penn mení.

PS: Scarlettka je ešte mladá, ale pomaly a isto ide v Šónových šľapajach. Vydatá bola za Ryana Reynoldsa a okrem pána Penna chodila s (mojím) Joshom Hartnettom a šepkalo sa aj o romániku s Justinom Timberlakeom. Kto bude ďalší pán v zozname?

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk