Úúúčesy, úúúčesy, ach tie úúúčesy …

pridal Danielle not Steel 29.8.2011 o 19:10


Sú celebrity, čo si na vlasoch príliš nezakladajú. Máme tiež také, ktoré svoje háro milujú až tak, že Don´t touch! No a treťou skupinou je zlatý stred. Ten využíva arzenál stylistov, pripravených vyčariť na hlavách svojich zverencov samé IN kúsky. Bohužiaľ, nie vždy to vyjde.

 

Je ťažko uveriteľné, že takto najstajlované hviezdy vyšli na verejnosť dobrovoľne, podľa všetkého bez psychotropných látok v tele a ešte aj s úsmevom. Exspajska Mel B. je, súdiac podľa fotky, dobrá duša. Vyzerá to tak, že svoje vlasy poskytuje ako “materiál“ pre zácvik mladých (bez)nádejných kaderníčok.

 

Alicia Keys je nádherná žena… ak si však odmyslíme túto vlasovú kreáciu. Vôbec by som sa nečudovala, keby jej hairstylista dostal po dokonaní oného diela sekundovú výpoveď. To vzadu vyzerá ako mesačný nános psích chlpov v kúte izby a o indiánskych copíkoch škoda hovoriť.

 

Speváčka Fergie nemá čelo. No proste NEMÁ! Preto mi je záhadou, z akého dôvodu si švihla do neexistujúceho čela ofinu.

 

J.Lo určite prešiel úsmev, keď sa videla na tejto fotke. Vyzerá ako zatočená ruská zmrzlina. Oceňujem však hustotu a kvalitu vlasov. S týmto hejnom na hlave by ich aj po ich trojnásobnom preriedení mala stále viac než dosť.

 

Čo sa týka pánov, ako záprdok vyzerá John Travolta. Tam je každý ďalší komentár zbytočný, veď uznajte… Mimochodom, John je čestným držiteľom ocenenia v kategórii o najhorší účes podľa hlasovania ľudu, čiže do mňa sa nepúšťajte. ??

 

Justin Timberlake by mohol substituovať Malého princa z knihy rovnomenného názvu. S onými brčkami a peroxidom má k tomu tie najlepšie predpoklady.

 

Za zmienku stojí aj prehadzovačka Donalda Trumpa. Miliardár očividne patrí medzi typy, ktoré sa snažia horibilnú plešinu kamuflovať “výčesom“ zadných vlasov smerom vpred. Donald bude mať o chvíľu obočko hustejšie než vlasový nános. Vraj však pomýšľa nad transplantáciou. O pár mesiacov ho možno na fotkách uzrieme s afrom.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk