Kedy sa celebritám začali zapaľovať lýtka?

pridal Danielle not Steel 30.8.2011 o 6:00


Tak sa zdá, že informácie o strate panenstva známych osôb, patria do balíčka nutného všeobecného rozhľadu každého človeka. Tak sa teda poďme (do)vzdelávať.

Kategória menej ako 15

Sexovať pod hranicou tohto veku je v našich končinách trestné. Tento fakt by podľa všetkého s prehľadom odignorovala napríklad Angelina Jolie, Jaime Pressly, Ozzy Osbourne i zarytá panna Britney Spearse, pretože čaro súlože okúsili všetci ako 14-roční. Spomedzi vyššie menovaných si to najviac užila Kate Moss, ktorá zažila prvotné sexuálne rošambó na rodinnej dovolenke na Bahamách.

Kategória viac ako 15 a menej ako 18

Tu je to celkom pestré. Skupinku otvára Paris Hilton, ktorá si po prvý krát vrzla s bratom Tori Spelling ako 15-ročná. O rok neskôr bola odpanená i sexica Sienna Miller, Kelly Osbourne a napríklad i filmový Harry Potter. Matthew McConaughey sa taktiež nepýril priznať vek 15 rokov, no pri pokuse o vymámenie detailnejších informácií o prvom sexuálnom zážitku, poslal všetkých novinárov do prdele.

Kategória 18 a viac

Na hollywoodske pomery si kvázi „na čas“ dala napríklad niekdajšia Miss USA Shanna Moakler. Dotyčná konkretizovala dokonca i lokalitu – kancelária jej milovaného otca. Myšlienky na prípadný incest radšej v momente sabotujem. V rovnakom veku sa rozhodla nabrať sexuálne know how napríklad i zúfalá manželka Marcia Cross.

Kategória až po svadbe

Človek by ani neveril, koľko zásadových žien sa vyskytuje na nežnejšej strane celebritného zoskupenia. Rázne ÁNO vyrieklo až po svadbe hneď niekoľko dám. Za všetky spomeňme tutoľa herečku Tinu Fey, afekťáčku Jessicu Simpson, či podprdového anjelika Adrianu Lima. Tu mi nedá nespomenúť ešte zosnulého amerického herca Garyho Colemana. Ten vydržal na tú pravú čakať až do veku 31 rokov, no potom to už hormonálne neustál a bolo po celibáte. I tak, úctyhodný výkon.

Kategória nepoškvrnených

Tá je síce značne spochybniteľná (ak berieme do úvahy napríklad bývalé caviky Britney Spearse), ale budiš. Podľa oficiálnych informácií sa za panicov vyhlasuje trio pobožných bratov známych ako the Jonas Brothers. Selene Gomez to vzhľadom na sexuálnou energiou napumpovaný vzťah s Justínou Bíberovou verí len málokto, no ona trvá na svojom. Ou kej Selena, si panna. Miláčik Ameriky Miley Cyrus to hrá tiež na nedotknutú. Jediná, ktorej by som to verila, je cudne vyzerajúca speváčka Jordin Sparks. V spoločnom duete s Chrisom Brownom sa síce tvárila ako nadržaná prepelica, ale dajme tomu, že to dostala od režiséra príkazom.



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk