Dobrého býva aj veľa!

pridal Danielle not Steel 31.8.2011 o 9:00


Som odporcom ľudovej „múdrosti“: Dobrého býva málo. Okrem toho, že je to kravina, ma k tomu vedie hneď niekoľko dôvodov…

… a tými sú:

1. Nemám 150 centimetrov a za zlú sa rozhodne nepovažujem

2. Výška človeka nemá zásadný vplyv na stav bankového konta

3. Či už živé alebo mŕtve, na poli showbiznisu máme názorné príklady, keď to človek vysoký dotiahol fakt vysoko!

Dnes sa opustím na ženách. Nižšie menované majú spoločných hneď niekoľko čŕt: za svoju výšku sa nehanbia, nedbajú randiť i s mužmi – podpazušníkmi, ako obuv využívajú aj iné produkty než šľapky a balerínky. A ešte im to aj náramne sekne. Koľko teda merajú tie najvyššie z mega úspešných žien?

Na vrchole rebríčka najvyšších ženských celebrít kraľuje tenistka Maria Sharapova s počtom centi 187. O tenise toho veľa neviem, ale jej vzrastový genofond je asi osožný, keďže je tam, kde je.

Ďalšou Amazonkouje Brigitte Nielsen. Ona je ukážkový exemplár toho, čo spomínam vyššie. Mám na mysli vzťah vysoká žena verzus malý muž. Brigitte bola vydatá za piďimužíka Sylva Stalloneho.

Adrianka je v našich končinách dobre známa. O jej 124-centimetrových nohách sme už všetci počuli hotové litánie, takže stačilo.

Uma Thurman má úctyhodných 183 cenťákov. Povráva sa, že svoju prelomovú úlohu vo filme Pulp Fiction získala vďaka veľkým nohám. Režisér snímky, Quentin Tarantino sa pri výbere predstaviteľky hlavnej úlohy riadil touto rovnicou: krása a charizma = dlhé nohy = Uma Thurman = Pulp Fiction.

Eva Herzigová, ktorá je v zahraničí prezývaná Marilyn Monroe (no neviem neviem), je detto pyšná na svojich 183 centimetrov. Zvýrazňuje ich ešte aj 10 centimetrovými podpätkami.

Nicole Kidman má dôstojnú výšku 180 centimetrov. Možno i tá jej pomohla stať sa tvárou prestížnej kampane značky Channel No.5. Za minútu reklamy inkasuje rusovláska až 928 000 dolárov. Áno, 928 000 dolárov za minútu účinkovania. To je nič toto.

Mnohí z vás určite netušili, že modelkovskou výškou disponuje aj manželka amerického prezidenta. Prvá dáma, Michelle Obama, sa pozerá na ľudí zvrchu len na základe fyzických dispozícií. Inak je to vraj baba do koča aj do voza.

 



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk