Štýl a lá: Selena Gomez

pridal dominique 31.8.2011 o 6:00


 

Selena Gomez prišla na svet 22. júla 1992. Kariéru odštartovala o desať rokov neskôr, keď si zahrala v seriáli Barney & Friends.

Jej dokonalá tvárička sa tiež objavila v populárnom seriáli The suite life of Zack and Cody, zahrala si vo filmoch ako Another Cinderella Story (Popoluška: Sladkých šestnásť), v rodinnej komédii Princess Protection Program (Ako chrániť princezné) či v komédii Ramona and Beezus (Ramona). Tento rok sa objavila po boku Cory Monteith a Leighton Meester v romantickej komédii Monte Carlo. Selena založila vlastnú produkčnú spoločnosť s názvom July Moon Productions.

Okrem toho sa samozrejme venuje aj spevu. V roku 2009 vydala svoj debutový album Kiss & Tell, a nedávno je vyšiel najnovší album When The Sun Goes Down.

Momentálne randí s Justinom Bieberom. Selena má na takú mladú žabu naozaj skvelý vkus. Vždy pôsobí jednoducho, upravene a nesnaží sa zaujať za každú cenu.

 

 

 

 


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk