Marilyn Monroe ožila

pridal Danielle not Steel 15.9.2011 o 15:18


Marilyn Monroe nemôže stvárniť len tak hocikto (ak vylúčime markantné zásahy obľúbeného photoshopu). Ja ten fotoprogram nemám rada. Zbytočne zavádza a berie ilúzie. Najnovšia Marilyn Monroe, v podaní americkej herečky Michelle Williams (31) vznikla, chvalabohu, bez jeho pričinenia.

Sexica, známa napríklad z filmu Skrotená hora, sa prsí sťa Marilyn na októbrovom vydaní amerického Vogue. Ak by ste  si mysleli, že ráno nabehla do ateliéru, tam ju plejáda stylistov naaranžovala a večer sa už herečka venovala iným aktivitám, mýlite sa. Zo strany známeho časáku šlo o múdry ťah spojený s propagandou jej nového filmu My week with Marilyn. V ňom seňora Williams stvárňuje slávnu herečku. „Hneď ako som dočítala scenár, vedela som, že tú rolu chcem. Ďalších šesť mesiacov som si to však snažila vyhovoriť. Nakoniec som uverila tomu, že hercovi ponúknu rolu, na ktorú je pripravený, “ vyjadrila sa matka malej Matildy na margo svojho Monroe debutu.

Bývalá partnerka zosnulého Heatha Ledgera (toho je fakt škoda!) musela pre svoju životnú rolu nabrať zopár kilogramov. „Nanešťastie to šlo všetko do líc, “ spomína na chvíle, keď si pripadala ako svišť, a so smiechom dodáva: „Nakoniec som sa rozhodla vyplniť boky radšej penovou výstelkou.“

Pikošky žasnú nad Michelle Williams. Je obdivuhodné, ako sa dokázala vyrovnať so stratou životnej lásky. Povráva sa, že i to je jeden z dôvodov, prečo sa rozhodla stvárniť slávny sexymbol. Heath Ledger totiž odišiel zo sveta tak náhle a nečakane, ako božská Marilyn.

Michelle…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk