Deťúrence, ktorej šialene známej herečky?

pridal sugar 16.9.2011 o 11:26


Indície: Tento drobizg má oboch slávnych rodičov. Otec však na matkinu popularitu zďaleka nestíha. Bude to aj preto, že on je za kamerou. Ona je hviezdou strieborného plátna a najväčší úspech zaznamenala v 90. tych  rokoch (dokonca veľmi úspešne šlapala chodník.)

A správna odpoveď je samozrejme: deti Julie Roberts a jej manžela režiséra Dannyho Modera! Tak čo, uhádli ste?

Julia (43) sa so svojim prísne strážením potomstvom v zložení Hazel (6), Phinnaeus (6) a Henry (4), vybrala na raňajky v Malibu. Takýchto rodinných fotografií Roberts – Moderovcov je ako šafranu, keďže Júlia má zrejme šiesty zmysel na paparazzov a vie sa im šikovne vyhnúť. To, že rodina nie je v centre mediálneho šialenstva objasňuje i fakt, že žije mimo Kalifornie, na ekologickej farme, a v meste sa ukazujú len zriedkavo. Mimochodom, na svojej farme chovajú koníky a vraj i sliepky, z ktorých má každá svoje meno. Ja by som Júlii hneď poradila niekoľko mien: Kim Kardashian,  Britney Spears alebo Coco. Sliepky jak vyšité!

 

Júlia svojim deckám vybrala maximálne normálne a necelebritné mená. Chvála jej. Taký Mojžiš  a Jablko Gwyneth Paltrow a Chrisa Martina len v tichosti závidia

 

Potom, čo sa Júlia stala manželkou a matkou odišla do ústrania, hoci jej kariéra bola na vrchole, že vyššie sa už hádam ani nedalo ísť. Teraz sa pomaly ale isto vracia do sveta filmu, o čom svedčí čoraz viac snímok s jej menom v hlavnej úlohe. Vo filme Fireflies in the Garden si dokonca zahrala matku Ryana Reynoldsa

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk