O tom ako sa Brad Pitt po rokoch konečne vyjadril o Anistonke a vzápätí to oľutoval

pridal sugar 18.9.2011 o 11:47


Brad Pitt asi vedel prečo celé tie roky mlčal o svojej ex manželke Jennifer Aniston. Je lepšie byť ticho, ako kvôli dvom trom vetám vyznieť ako bezcharakterný idiot, ktorý kydá na svoju (všeobecne obľúbenú) bývalku.

Brad sa v rozhovore pre magazín Parade nechal pri ospevovaní Angeliny zjavne uniesť a pri vysvetľovaní aký veľký zmysel dala jeho životu sa nevyhol porovnaniu s minulosťou, a teda s manželstvom s Jennifer: , , Deväťdesiate roky som strávil skrývaním sa, snahou trochu sa vyznať v tomto celebritnom šialenstve. Začalo mi byť zo seba zle, ako sedím na gauči, držím v ruke jointa a snažím sa skryť. Snažil som sa nájsť film o zaujímavom živote, ale sám som zaujímavý život nežil. Myslím, že moje manželstvo (s Jennifer Aniston) s tým malo niečo spoločné. Bola tam snaha predstierať, že manželstvo bolo niečo, čím nebolo.“

Myslím, že Brad dal týmito slovami jasne najavo – aj bez toho aby spomenul jej meno – že s Jennifer nebol šťastný, dokonca sa s ňou nudil (!), a preto ju zákonite musel podviesť s Angie pri natáčaní Smithovcov. Pretože až vo vypuklých očiach Angeliny Jolie našiel spriaznenú dušu. Brad Pitt však s interpretáciou médií, ktoré začali jeho výrok rozpitvávať vôbec nebol spokojný, a tak vydal vyhlásenie: , , Štve ma, že môj výrok bol interpretovaný tak, že Jen je nezaujímavá, keďže ja som viedol nezaujímavý život. Jen je neuveriteľne štedrá, milujúca a úžasná žena, ktorá zostáva mojou priateľkou. Je to pre mňa dôležitý vzťah, ktorý si cením. V rozhovore som svojimi slovami nemyslel, že Jen je nudná, ale, že ja som sa tak začal cítiť, za čo si môžem sám.“

Ehe. Takže len, aby sme si to ujasnili Jen je , , milujúca a úžasná žena“, ale aj tak sa s ňou Brad rozviedol. To, že sú „priatelia“ som tiež nevedela, keďže Brad nedávno v rozhovore povedal, že spolu nekomunikujú už niekoľko rokov. A najlepšia je tá časť, kedy Brad vysvetľuje, že Jen, preboha, nie je nudná, to len on sa ich v manželstve nudil. A môže si za to SÁM. Ona na tom nemá vinu. Ani najmenšiu. Ee. Niekedy je podľa mňa lepšie nekomentovať svoje výroky. Človek sa potom menej zamotá. A tie vyhlásenia im aj tak píšu hovorcovia.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk