Vanessa Hudgens má nového chlap(c)a

pridal sugar 21.9.2011 o 13:21


Mám iba jednu otázku: Je jeho pleť taká hydratovaná a jemná akú má Zac?  

Moja druhá otázka znie: Nemá nový objav Vanesky  H. veľký nepomer medzi hrúbkou bicepsu a lýtkom? Len si ho dobre obzrite na fotkách nižšie.

Meno tohto mlaďocha znie Austin Butler (20), je to herec, je mladší od Vanessy o dva roky a (oficiálne) má tú česť , prášiť ju ako prvý po Zacovi Efronovi. Matematická pravdepodobnosť hovorí, že je gay, keďže Vanessu zjavne rozpaľujú iba týpci, ktorí si pravidelne kupujú Vogue, vytáčajú si mihalnice a ráno začínajú uhorkovou maskou na tvár a pilatesom. A možno má už Vanessa dosť znechutených, teplých pohľadov (Fuj, vagína! Ježiši, zabite ma!!!) a chce vidieť aj trochu nadšenia, keď si dá dolu nohavičky. Taký heterák má kopu výhod, napríklad sa s ním nemusí vždy milovať pri cédečku Bryana Adamsa, aby sa aspoň trochu vzrušil.

 

Vanessa a Brianom sa spolu ukazujú na verejnosti intenzívne už niekoľko dní, včera si boli zacvičiť vo fitku aj s jej kamoškou Ashley Tisdale

 

Austina Butlera načapali paparazzi pri  odchode z Vanessinho domu

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk