Kam by si šiel, keď nemáš twitter

pridal sugar 26.9.2011 o 10:51


Dámy a páni, ponúkam vám priehrštie twitter obrázkov celebrít v stupnici od OMG Po ČTJ. Pár z nich bude možno aj normálnych, ale za nič neručím. Zabavte sa, ak po víkende vládzete.

 

Tento článok sa prakticky nedá zhotoviť bez Demi Moore, keďže Demi Moore je studnica prijebaných nápadov ergo prijebaných fotiek, ktorými zásobuje svoj twitter účet. Keďže  má celé dni hovno na robote a medzi jednotlivými omladzovacími kúrami svojej vagíny a svojho ksichtu jej zostáva more času na vymýšľanie stupídnych póz, je v tejto činnosti veľmi aktívna. Nedávno hodila na twitter  túto fotku, kde sa sama v noci oslepuje foťákom. Ďalšie slová sú zbytočné.

 

Pri Kutcherovcoch ešte chvíľu zostaneme. To je pamätná fotka rovno stojaceho Charlieho Sheena  a zmäteného Ashtona Kutchera, ktorý zjavne nevedel či mu ide o krk alebo nie. Charlie Sheen sa trochu spamätal, po roku sa ráno nesfetoval jak prasa a vybral sa na Emmy Awards, kde sa pred celým svetom a najmä sám pred sebou tváril, že je v pohode s tým, že ho z najúspešnejšieho projektu jeho života vykopli a nahradili o polovicu mladším hercom so zdravou pečeňou, ktorý si je na sto percent istý, že poslednú veľkú potrebu vykonal do záchoda. Niekomu začína dochádzať, že to posral (doslova).

 

, , Práve som po prvýkrát stretol Lady Gagu. Je super cool. Milé talianske dievča… tiež je vtipná, “ napísal k tejto fotografii Mario Lopez. Gage sa každý tlačí do zadku, lebo sa jej darí. Mário predsa nemohol napísať, že v noci oka nezažmúril, lebo mu Gaga pripomenula mŕtvu tetu Margitu.

 

 

Túto fotografiu Kourtney Kardashian a jej syna Masona zavesila na twitter jej sestra Kim. Po záplave fotiek  jej rite zo všetkých možných uhlov, je to celkom príjemná zmena. Počkať… nečrtá sa tam vzadu Kimina polka?

 

Ak ste si doteraz mysleli, že teplý spevák Adam Lambert nosí “iba“ tiene, ceruzku na oči a – ako pravá štetka z Auparku – šesť vrstiev o niekoľko stupňov tmavšieho mejkapu ako je on sám, mýlili ste sa. Adam nosí aj ŠPIRÁLU. To posúva jeho  „chlapský“ mejkap do úplne iného levelu. Vyššie sú už iba chlapci z travesty šou. Na fotke s Heidi Klum, ktorá mi začína liezť pomaly na city, lebo ona a jej úsmev široký sťa Šírava je tiež v každej piči. Má dvesto detí, nech sedí chvíľu aj doma.

 

Úloha: Nájdi na obrázku dve zbytočné, rozmaznané štetky.

 

Demi Lovato a jej fotenie na album Unbroken

 

, , Prázdniny sú na konci! Je mi ľúto, že musím opustiť Cabo, ale nie moskytov, “ napísala Jessica Simpson. Aby jej nebolo tak strašne smutnučko, letela domov súkromným lietadlom. 

 

Justin Bieber zbalil túto kočku na svoj sexy úsmev alebo Malá morská víla 2: Justínine dobrodružstvá

 

Posledná fotografia je nostalgickým návratom do minulosti (štíhlunká figúra Mariah Carey to iba potvrdzuje). O túto starú fotografiu sa podelil so svojimi fanúšikmi Aaron Carter a ja sa pýtam, kto sa môže dobrovoľne považovať za jeho fanúšika? Odkiaľ sa tí dobrí ľudia berú? Aaron k fotke napísal: , , Prvýkrát, keď som stretol Mariah, prdol som si pred ňou. Pozrite sa na moju previnilú tvár!” Netuším či sa Aaron chcel zahrať na pána vtipného, ale viem, že týždeň odvykačky na vyše by mu iste prospel.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk