Varila Lindsay kašičku…

pridal sugar 26.9.2011 o 16:34


Z čarovnej múky. A potom ju celú vyšňupala, lebo to feťáci robia. Ešte stále to niekoho prekvapuje?

Prečo svet a americká jurisdikcia nenechajú Lindsay na pokoji? Veď ona chce len fetovať. Komu tým škodí? Veď jej díler aspoň pošle všetkých šesť detí na vysokú a z Kolumbije  presťahuje do USA celú svoju rodinu. V podstate tým, že si od neho kupuje kilá koksu robí Lindsay dobrý skutok. Mali by sme byť na ňu hrdí.

Linsay je v Taliansku na Týždni módy a keďže sa vybrala na módnu prehliadku s bielym fľakom na čiernych šatách, strhla na seba väčšiu pozornosť ako niektorí superslávni módni návrhári. Lindsay a koks, to je skrátka kombinácia, ktorá nikdy nesklame. Samozrejme, nemôžeme hneď tvrdiť, že ten biely prášok, ktorý mala rozsypaný na šatách bol koks… robím si srandu! Môžeme! A viete prečo ? Lebo to je Lindsay, ktorá sa najradšej zjíždí, keď jej hrozí väzenie.  Bolo tomu tak v minulosti a je tomu aj teraz. Lohanka je stále v podmienke, a keď sa jej sudkyni niečo znepáči, môže ju razom šupnúť do basy. Síce to bude znova len na pol hodinu, ale aj tak…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk