Halle Berry a jej nový dopravný prostriedok

pridal Danielle not Steel 27.9.2011 o 14:57


Halle Berry (45) má vskutku originálne metódy ako si vydobyť zopár dní voľna navyše. Kto vie, či mala herečka potrebu ukojiť  svoje masochistické sklony alebo sa len túžila previesť v invalidnom vozíku. Tak, či onak, zlomená noha sa jej postarala o oboje.

Oscarová herečka v týchto dňoch nakrúca v Španielsku film Cloud Atlas. Pozadie snímky mi, žiaľ, nie je známe. Možno je tam až priveľa akčných scén a tak si Halle povedala: „Lidičky, nechte mě vydechnout!“ Jedno ráno, očividne ignorujúc silu podvedomia, zle došliapla na nohu a zlomila si ju. Tým však zamiesila na prúser iba tak sebe. Štáb sa z nepríjemnosti otriasol svetelnou rýchlosťou a nasledujúce dva týždne točí scény, kde krásna afroameričanka nefiguruje. Potom prídu na rad etudy s jej dablérkou. Tá podľa všetkého dostane viac priestoru, než by čakala, a tak sa vraj celé dni venuje kondičnej príprave.

Čo sa Halle týka,   na obraze sa zjaví zväčša od ceckov nahor. Mne osobne to neprekáža. Keď ma prepadne nutkanie vidieť jej riť bez celulitídy, pustím si ďalších xy snímok, kde sa najsexi žijúca žena pre rok 2008 pretŕča v plnej kráse. Bože, ale ona  je fakt krásna!

 

Zlomená noha, ale nie náladička

 

S dcérkou Nahlou

 

 

…a s dlhými vlasmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk