Jennifer Aniston je režisérka s trčiacou podprsenkou

pridal sugar 28.9.2011 o 14:05


Jennifer má konečne chlapa, s ktorým sa ukazuje ruka v ruke na verejnosti, a tak ju nemusia médiá dookola spájať len s jej sexi kolegami z romantických komédií, ktoré sa všetky na seba podobajú a nikto vlastne presne nevie koľko ich je. A prečo v nich nikdy nezmení účes (jediná podarená, hnedovlasá výnimka sú Šéfovia na zabitie). Inak, vedeli ste, že Jen je aj režisérka?

Jennifer sa zatiaľ nepodujala natočiť veľkolepú vojnovú drámu ako Angelina Jolie, ale niečím sa začať musí. Spolu s Demi Moore a Aliciou Keys (nezamýšľajte sa nad týmto čudným zložením) bola súčasťou filmového projektu Five. Dokument, ktorý na striedačku režírovali všetky tri spomínané dámy, sa skladá z piatich krátkych príbehov zachytávajúcich životy žien postihnutých rakovinou prsníka.Premiéra Five sa konala tento týždeň v New Yorku.

Jen prišla na slávnostný večer s megajebavým výstrihom a so svojím Justinom. Ten, odkedy zhodil bačovskú bradu plnú bĺch a nenosí ulízané vlasy ako Honzík Novotný, vyzerá viac ako dobre. Je to týpek. Nemá síce toľko peňazí ako Anistonka, ale biedu rozhodne netrie. Nemusí nakupovať  iba zlacnené výrobky ARO a Coop jednota, o to pokoj. Páči sa mi, že aj keď nie je hviezda prvej akosti má sebavedomý výraz, z Anistonky nie je priposratý a je taký celý svoj. Chodí na motorke bez helmy, píše scenáre a sem-tam si v niečom zahrá. Myslím, že zo všetkých tých  hollywoodskych nepriznaných gayov, sukničkárov a feťákov si Jen vybrala veľmi dobre. Držme jej palce.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk