…a tak deti Britney Spears dostali ďalšiu nevlastnú sestričku

pridal sugar 29.9.2011 o 12:01


Kevin Federline alias K-Fed či výstižnejšie K-Fat sa stal po piatykrát otcom. Troch chlapcov a dve dievčatá má s tromi ženami. Za takúto bilanciu by sa nehanbil ani sultán s vlastným háremom. Už som spomenula, že má len 33-rokov?Ak bude svoje semä rozsievať takýmto tempom aj naďalej, o pár rokov bude šéfovať vlastnej futbalovej jedenástke.

Hoci K-Fat sám vyzerá akoby pod srdcom nosil dieťa, alebo ho zožral či sám vytlačil, a teraz bojuje s popôrodnými kilami, dcérku Jordan mu porodila priateľka Victoria Prince. Tej zjavne nevadí, že otec jej prvorodeného dieťaťa má už dve deti (chlapčeka a dievčatko) zo vzťahu s herečkou Shar Jackson, no a samozrejme, dvoch chlapcov s našou pomýlenou Britney Spears. Inak viete, že Shar Jackson opustil vo vysokom štádiu tehotenstva kvôli Britney Spears? To ja len aby sa nezabudlo… Myslím, že Borisovi Kollárovi rastie v Hollywoode konkurencia. Prípadne K- Fat nevie na čo presne je na svete toľko druhov kondómov. Myslím, že v tomto boli s Britney informačne narovnako.

Pamätáte sa, keď bol K-Fat  ešte sexy? Vyzeral dobre, to sa mu musí nechať. Čo sa mu teda preboha stalo? Jedna z teórií je, že prestal šnupať koks a hýbať sa   – kedysi hral volejbal a nezabudnime, že začínal ako tanečník – a tak pekne po americky pribral. Hambáče sú svinstvo. Úspech u žien a ich materníc však žne stále. Zrejme aj vďaka rozvodovým peniazom z Britninho zlatého konta. Zlatokopky majú sem-tam aj penis.

 

 K-Fat s priateľkou Victoriu Prince a malou Jordan

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk