Jennifer Lopez vs. Kim Kardashian

pridal sugar 29.9.2011 o 18:33


Zadok či cecky?

Jennifer Lopez momentálne pracuje na svojej hudobnej kariére, čo sme si stihli všetci všimnúť vďaka jej odrhovačkám v rádiách. K tomu aby hudobne zaujala, samozrejme, patria aj supersexy oblečky, ktoré predvádza počas svojich vystúpení. Marc Anthony tu už nie je na to, aby schválil vhodnosť jej outfitov (nech odpočíva v pokoji, na to, že vážil o polovicu menej a na to, že nosí na krku ksicht aký nosí, bolo ich manželstvo na neho aj tak chvályhodným výkonom) a Jen si zjavne vyberá svoje kostýmy podľa toho, či dajú každému dostatočne najavo, že je single. Vďaka minimalistickému zhluku červených strapcov, do ktorých (trošku) zahalila svoje telo na vystúpení v Las Vegas, môžete obdivovať jej slávnu zadnicu.

 

Kim Kardashian  sa nevybrala na svoje vystúpenie, pretože žiaden hudobný a ani iný talent nemá. Jej jedinou zručnosťou je to, že vie kde sa na kamere nachádza rec, keď ju zapína pred sexom. Tiež vie šikovne pred paparazzmi otŕčať namaľovanú hubu, cecky a riť. Teraz sa zamerajme, ale na to druhé v poradí. Kim si toto tričko… túto vec, čo sa nedá nazvať oblečením, na seba natiahla, keď si išla s priateľmi zahrať bowling. Zrejme chcela oklamať nepriateľa a spôsobiť nepresné, nesústredené hody guľou svojich súperov.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk