Auč, Ashton Kutcher si vraj napokon našiel mladšiu

pridal dominique 30.9.2011 o 6:00


Tvrdá rana pre Demi Moore (48). Manžel Ashton (33) ju vymenil za mladší ročník. Samozrejme pár oficiálne rozchod zatiaľ nepotvrdil, ale zoberme si fakty. Po 1. Ashton strávil ich 6. výročie svadby v nočnom klube v San Diegu a nevyzeral, že by sa práve bavil, a po 2. ju mladý záletník neprišiel podporiť na premiéru filmu Project Five, ktorý má pod palcom spolu Jennifer Aniston a Aliciou Keys.

Ashton, ktorý nahradil chronického sukničkára v Two and a Half Men, vraj podvádza Demi už dlhšie. Aj preto alebo práve kvôli tomu herečka rapídne stráca na váhe. Začiatkom septembra minulého roka sa objavila v médiách správa, že herec sa vyspal s dvadsaťjedenročnou Brittney Jones, ktorá tvrdila, že s ním mala sex na gauči v jeho obývačke, kým Demi pracovala.

Keď sa prevalí nevera nejakej celebrity (zväčša mužského pohlavia), hlásia sa zlatokopky ako o život. Príbeh „Môj sex a Ashtonom” by rada vyrozprávala celému svetu aj Sara Leal (23), ktorá za to chce aspoň 250 000 bubákov, a vraj to bude stáť za tie prachy.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Začiatkom leta v New York City

Ashton oslavoval výročie svadby v nočnom bare v San Diegu. Bez Demi…

Ashton a Sara

Sara Leal

Demi…

Minulosť?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk