Tupac nám tu zanechal okrem skladieb aj sex tape

pridal dominique 3.10.2011 o 19:30


Video zachytáva rapera na začiatku jeho kariéry v roku 1991, ako si na párty užíva so svojimi fanúšičkami. Presnejšie raper tancuje (rozumej kýve rukou hore dole) a nejaká štetka mu robí to, v čom je najlepšia. V orále.

Vtedy mal len 20 rokov a pracoval na svojom debutovom albume 2Pacalypse Now, ktorý vyšiel o rok neskôr s hitmi ako Trapped či Brenda’s Got A Baby. Aspoň si chalan stihol počas života užiť. Tupac vraj vedel, že zomrie a tesne pred smrťou trávil dni zavretý v štúdiu, aby nám tu zo seba zanechal čo najviac. Zomrel trinásteho septembra 1996; po jednom boxerskom zápase ho zastrelili v Las Vegas. Po smrti mu vyšli dva albumy, ktorými chcel ukázať, kto vlastne bol. Jeho smrť nebola nikdy objasnená.

Majiteľ videa si vraj počkal so zverejnením, aby mohol video poriadne speňažiť. Pár minút na videu je vraj len malý zlomok toho, čo sa v noc, ktorá bola plná alkoholu a sexu udialo.

 



Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk