Kate Winslet sa teší zo svojho nového, slobodného života

pridal sugar 4.10.2011 o 16:11


Kate Winslet je Angličanka a preto nečudo, že sa o svojom momentálnom vzťahu s ex-manželom režisérom Samom Mendesom rozhovorila práve v interview pre anglický Harper’s Bazaar. Keď už má prezradiť niečo zo svojho úzkostlivo stráženého súkromia, nech o tom porozpráva doma.

O jej rozvode s režisérom Samom Mendesom: , , O Samovi a mne musím povedať jednu dôležitú vec – že je to medzi nami fayn, naozaj fayn. Nemienim tu naňho kydať, na to ani nie je dôvod. Je to tak ako to je… Nakoniec, sme obaja dospelí a akokoľvek ťažké to bolo pre mňa, rovnako ťažké to bolo preňho. Navyše máme spolu deti, ktoré obaja ľúbime a vychovávame ich spoločne, bez akýchkoľvek konfliktov, a to je absolútne kľúčové.“

O moderných rodinách: , , Tie dni, keď malo takmer každé dieťa ocka a mamičku, ktorí žili spolu a ocko šiel do práce, zatiaľ čo mamička zostala doma, aby sa o každého postarala, tie dni sú takmer preč, teraz je to oveľa menej konvenčné.

O budúcnosti: , , Cítim, že som na začiatku nového príbehu a je to neuveriteľne vzrušujúce. Je to komplikované, tiež viem, že i neisté – ale taký je život, je v ňom množstvo trhlín. Môže to byť bolestivý proces, ale niekedy stojí za to.“

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk