Deti Michaela Jacksona vyzerajú byť ou kej

pridal sugar 10.10.2011 o 13:44


Tu máte pekne na hromádke troch potomkov nebohého Michaela Jacksona – Princa Michaela, Paris a najmladšieho Blanketa, ktorého by som si najradšej natrela na chlieb a zjedla. Taký sa mi zdá zlatušký. Deti mŕtveho Kráľa popu, ktoré boli už pri narodení separované od svojej biologickej matky/tiek, sú na svete úplne samy, teda ak nerátame šialenú rodinu plnú umelých frňákov, ktorá tu po ich otcovi zostala. Na základe týchto skutočností, vyzerajú decká celkom v pohode. Ta ňe?

Počas Majklovho života jeho deti na verejnosti nevystupovali a bol problém vôbec ich vyfotografovať  s nezahalenou tvárou. Všetko nasvedčuje tomu, Že Jacko nechcel svoje deti medializovať. Po jeho smrti sa však mnohé zmenilo.  Deti sa stavajú pred médiá čoraz častejšie, a to paradoxne najmä kvôli tomu, aby si uctili pamiatku svojho slávneho otca. Nebojácne sa postavia nielen pred kamery, ale i davy ľudí, aby porozprávali niečo o Michaelovi.

Tak tomu bolo aj na koncerte Michael Forever, ktorý sa odohral v anglickom Cardiffe. Koncert sme si už spomínali, keď sme ohovárali bowlingovú guľu s nalepeným trsom blonďavých vlasov, ktorá každého presviedčala, že je Christina Aguilera. Všetky tri decká koncert uviedli, rečnil aj malý Blanket. Ten sa ako jediný neusmieval, bol vážny a preto mám ešte väčšiu chuť objať ho. Paris (ktorej meno už navždy znesvätila istá retardovaná, rozmaznana šľapka) mala na sebe napodobeninu otcovej legendárnej bundy z klipu Thriller, počas svojej reči povedala: , , Sme veľmi šťastní, že tu môžeme byť v tento špeciálny večer a poctiť si nášho otca.“

Držím vám palce decká, nech ste z vašej rodiny, tí najmenší cvoci.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk